Zadnje novice

Prijavim.se novice

25 April 2024

Naročanje na novice

Kolesarski klub Postojna bo v sklopu Dirke okoli Slovenije 2018, sodeloval kot soorganizator 6- urnega dobrodelnega kolesarjenja, ki bo v nedeljo 20. Maj 2018 s pričetkom on 10.30 uri.

 

Trasa dobrodelnega kolesarjenja je zaključen krog s pričetkom in koncem v Postojni, osrednji prostor dogajanja DOS, center mesta Postojna.

Dolžina kroga je 30 kilometrov s 480 višinskimi metri.

Dobrodelni prispevek (startnino) kolesarji poravnajo v obliki donacije v višini 10 EUR.

 

Kolesarjevo ime se bo vpisalo v tabelo, tako, da bo kolesar ob vsakem prevoženemu krogu sam vpisal število prevoženih krogov.

Glede na svoje zmožnosti, se vsak kolesar odloči, koliko krogov bo odpeljal v časovni omejitvi, 6 ur.

 

Vsi sodelujoči kolesarji na dobrodelnemu kolesarjenju sodelujejo na svojo lastno odgovornost, upoštevati pa morajo tudi cestno prometne predpise, saj je krog speljan tudi po glavnih prometnih cestah..

Namen kolesarjenja ni tekmovalnega značaja temveč dobrodelno humanitarnega saj se bodo zbrana sredstva v celoti namensko uporabila za organizacijo kolesarskih počitnic za otroke, ki si jih ne morejo privoščiti, v sebi pa nosijo ljubezen do kolesarjenja.

Pri organizaciji sodelujeta, nosilec vseh aktivnosti pri organizaciji Dirka okoli Slovenije (DOS-RAS Extreme) ter Humanitarno društvo Vztrajaj – Never give up. 

Trasa dobrodelnega kolesarjenja: GPX datoteka

 

Povezava na DOS 2018 - Jure Robič Fundacija

 

Picture

Picture