Zadnje novice

Prijavim.se novice

23 April 2024

Naročanje na novice

29.09.2009  -  Klubsko tekmovanje za Pokal KK Postojna 2008 je zaključeno.
V soboto 27.08.2008 se je tradicionalno odpeljalo kolesarski krog po Postojni. S tem smo želeli na kolesarski način zaključiti kolesarsko sezono saj je v preteklih dneh vreme dodobra pričelo nagajati. No, saj če bo sonca še  kaj se pa itak popeljemo. Krog smo pričeli na Kaliču in se po Atomski cesti, Jeršic in Ljubljanski cesti napotili proti Tržaški cesti, Kazarju. Po postanku pri Epicentru smo nadaljevali proti Tržaški, Titovi cesti, mimo Primorke na Kremenco ter po Volaričevi cesti na Kolodvorsko in nazaj proti Kaliču. Celotni krog je bil odpeljan v eni uri in je bil dolžine 20 km.

.

Na odcepu ceste na Kalič smo imeli pri zarisani označbi 0 km štart klubskega kronometra, ki je bil šesta in s tem zadnja tekma v tekmovanju za klubski pokal. Udeležilo se nas ga je 30 prijavljenih. S tem kronometrom pa smo dejansko dobili tudi absolutno najboljši čas vožnje na Kalič, 07:11.9, za dolžino trase 3,4 km. Meritve so izvedli naši uradni časomerilci iz Timing Poljane.
Uvrstitve med prvimi tremi so naslednje:
- moški: 1. Tadej Hiti, 2. Matevž Lapanje, 3. Gorazd Šajn
- ženske: 1. Mojca Oblak, 2. Urška Marinšek, 3. Irena Marinšek 

Razvrstitev tekmovanja je TUKAJ

V točkovanju za Pokal KK Postojna 2008 pa so največ točk dosegli in s tem osvojili naslednja mesta:
- moški: 1. Domen Otoničar, 2. Gorazd Šajn, 3. Igor Šabec, 4. Domen Černač, 5. Tadej Hiti
- ženske: 1. Mojca Oblak, 2. Tjaša Rutar, 3. Urška Marinšek
Celotna razvrstitev z osvojenimi točkami in doseženim mestom je TUKAJ

Nekaj fortografij se nahaja TUKAJ in TUKAJ, video posnetka pa sta TUKAJ in TUKAJ.

Vsem, ki ste kakor koli pripomogli k uspešnemu zaključnemu tekmovanju se zahvaljujem (Igor, Roman), prav tako pa, da ne pozabimo omeniti naših sponzorjev: Red Bull, Biosfera, Kompas Postojna, osebju Bife na Kaliču. 
Priprave na novo sezono so se že pričele saj bo prva tekma, ki se šteje že za novo sezono prav kmalu v Labinu. Prvi načrti - zamisli za Pokal KK Postojna 2009, pa so tudi že zapisani. Sprejemamo pa tudi vaše popravke in zamisli.